WeRyoung.

Inspirerende INFOrmatie voor jongeren

We R Young.

Een blog met inspirerende informatie voor jongeren. We R Young brengt je informatie over nieuwe technologieën en shopping. Neem eens een kijkje bij onze artikelen om te kijken of er iets voor je tussenstaat.

Nieuwe apparaten die je kunt kopen

Bretels voor de kinderen

Soms is het leuk om onze kleine jongens te kleden, en hoe leuk en stijlvol is het om ze aan te kleden met bretels en al? Ik hou van het aankleden van mijn kleine meisje, maar kan me niet helpen ook mijn kleine jongen aan te kleden!

En kom op ... .. wat is er leuker dan de bretels combineren met een schattige vlinderdas? (Of maak een kleine das voor hem, wat een schatjes met die combinatie met bretellen, tezamen is hij een echte Mighty Good Man met stijl).

Het kan een glimlach op je gezicht brengen, terwijl hij zijn favoriete liedje opvoert. En geen zorgen, ze passen ook wel een tijdje ...... met kleine stukjes elastiek in de rug kunnen ze uitrekken en waar sommige kledingsstukken al weer vervangen moeten worden omdat hij er zo uitgroeit, kunnen deze juist nog wel een tijdje mee.

Om een bow-tie te maken, gebruik dezelfde technieken als met deze handleiding. Als je geen oude das hebt om het van te maken kun je ze ook altijd nog kopen.

Klaar om een paar broekophangers te maken?

Ten eerste moet u schuifclipjes hebben. Ik kon er geen tijd in de stofwinkel vinden, dus ik kocht een aantal "Fashion Fit Clips" die goed werkten. Hier is de verpakking waarin ze binnen kwamen, om je een idee te geven. Ik besloot dat ik dit zelfde elastiek van de clips, op mijn ophangers zou gebruiken, en op tijd en genoeg uit zou sparen. Dus ik pakte de naden op het ene uiteinde van elke clip op en liet de clips aan de andere kant van elkaar vastzitten.

Vervolgens heb ik twee strips stof en twee strips interfacing gesneden die 19 1/2 cm lang waren met 2 1/2 cm breed. Je zult moeten bepalen hoe lang je stof wilt maken door je kind te meten. Ik zet de broek van mijn jongen aan, zet de clips vast en meet dan van de voorste clip naar de achterkant waar ik het aan het elastiek zou bevestigen. Dat bleek 18 1/4 cm. Daarna heb ik extra extra cm aan de voorzijde toegevoegd en een 1/4 cm voor de rug. Je ziet nog waarom in de latere stappen.

Wat de breedte betreft. De stukjes elastiek op mijn clips waren een centimeter breed, dus ik wist dat ik clips moest maken die minstens een centimeter breed waren, zodat het elastiek erbinnen kon passen. Dat komt er ook beter uit zoals u ook leest.

Toen heb ik de interfacing aan de verkeerde kant van de stof gestreken. En dan vouwde ik de stroken weefsel half in de lengte en knikte de randen samen met een 1/4 cm naadtoeslag.

Vervolgens draaide ik de buizen naar rechts met behulp van deze handleiding en stak ze vervolgens met platte, met de naad naar beneden in het midden terug. Toen gleed ik het ene uiteinde van een van de clips door de clip, viel het uiteinde over 1/4 cm.

Dan nog een 3/4 van een cm. Zet dan dat met twee parallelle naden vast. Dan met het andere uiteinde van de stof stond ik in de ruwe randen 1/4 van een cm en schuif dan het elastiek in ongeveer 1/2 van een cm. Daarna heb ik dit met 2 parallelle lijnen op zijn plaats gezet. Herhaal met de andere clip stof en clips.

Vervolgens legde ik de bretels op mijn kleine jongen en kruiste ze in de rug. Ik stak de hangers samen in de rug vast, waar ze een goede comfortabele hoek met elkaar hebben gemaakt. Probeer ze over de onderste achterkant te laten kruisen. Dat lijkt een goede plek te zijn in mijn ervaring.

Toen heb ik de twee ophangende stukken samengevoegd en een diamantvorm gemaakt, omdat ik alle randen van beide stukken omvatte. U kunt ook regelmatige ophangersclips gebruiken (of een uitgewekt paar knippen) en dan elastiek toevoegen. Maar zoals ik hierboven noemde, kon ik gewoon niemand bij de winkel vinden ... en daarna realiseerde ik me dat deze toch eigenlijk beter zouden werken.

 En dat is het eigenlijk, een nieuw paar bretellen ...... volledig aan te passen aan elke outfit. Kom nu op ...... tijd om jouw kleine jongen aan te kleden. Kerk, bruiloften, speciale evenementen ...... ze zijn allemaal de perfecte plek om zo'n schattige outfit bij te dragen. Ik kan niet wachten en begin zo gelijk met kinderspeelgoed.

Wauw! Ik heb net je site gevonden, en ben zo verliefd op die ophangers. Ik kan nauwelijks wachten om wat voor mijn kleine man te maken! :) Dank je!!! Ik hou van deze! Heel schattig. Ik heb geen kleine jongen, alleen kleine meisjes, maar hou van dit idee en moet het later in gedachten houden!

 

JA! Ik kan het niet tegenhouden ... dit is zo zo schattig. Mijn kleine man zal 3 zijn in juli en ik vind het leuk om dit voor hem te doen! Goed idee! Bedankt! Ik hou van het vinden van leuke kleine jongensidees. Ik kan niet wachten om deze te maken!