WeRyoung.

Inspirerende INFOrmatie voor jongeren

We R Young.

Een blog met inspirerende informatie voor jongeren. We R Young brengt je informatie over nieuwe technologieën en shopping. Neem eens een kijkje bij onze artikelen om te kijken of er iets voor je tussenstaat.

Nieuwe apparaten die je kunt kopen

Ronaldo met de eerste zelfstrikkende schoenen

Cristiano Ronaldo speelt nooit de tweede viool. In zijn gedachten weigert de Portugese topspeler om ook maar na te denken dat iemand hem zou overtreffen  ... laat staan een rivaal uit Barcelona.

Daarom heeft de Real Madrid superster en (voormalige) Ballon d'Or winnaar zonder twijfel genoten van zijn onbeplande, impromptu "Trainer Wars" met Neymar.

Neymar vierde Barcelona's eenvoudige maar hard verdiende 3-1 winst over Arsenal door zijn fancy nieuwe 'kicks' uit te brekebrengen. Vlak na de wedstrijd laat de Braziliaanse genie zijn nieuwe schoenen met lichten (ja - helderblauw, fluorescerende lichten) in de zolen van zijn schoenen zien in een video.


Wow... fancy

Cristiano Ronaldo: Mijn schoenen veteren zichzelf ... suck it, McFly!

Deze dingen zijn ziek ... ze heten de Nike HyperAdapt 1.0 en mensen verliezen hun verstand bij het zien van deze toffe schoenen.
Ze zijn de tweede zelfklevende schoenen die Nike heeft gedaan - volgend op de "Back to the Future Part II" geïnspireerde Nike Mags de Swoosh die vorig jaar uitgebracht  werd.

Knopen ... je kinderen zullen nooit leren om ze te zetten. Niet wanneer je ook deze schoenen kunt kopen.
Al heel indrukwekkend en high-end.

Dat is tot je de nieuwe trainers ziet die Cristiano net uren later onthuld. Als een van de belangrijkste mannen van Nike kreeg CR7 ™ de eer om de eerste atleet te zijn om hun HyperAdapt 1.0 schoenen te dragen.

Zoals u in de clip hieronder de pagina kunt zien, snijdt de HyperAdapt 1.0 automatisch om de voet zodra de hiel van de drager de zool raakt. De trainer - die voor het publiek tijdig voor Kerstmis beschikbaar moet zijn - doet zich af met traditionele veters en gebruikt in plaats daarvan een batterij-aangedreven reeks katrollen die dicht bij de voet liggen.

Fascinerende dingen.

Hier is de geweldige video die het allemaal laat zien.

Maar laten we eerlijk zijn - dat is waarschijnlijk niet wat Cristiano denkt toen hij ze opzet. We kunnen ons voorstellen dat zijn gedachteproces iets dichterbij was bij:

"Hoe kijk jij en je domme knipperende trainers nu, Neymar?"

Manify heeft er ook een heel stuk over geschreven.