WeRyoung.

Inspirerende INFOrmatie voor jongeren

We R Young.

Een blog met inspirerende informatie voor jongeren. We R Young brengt je informatie over nieuwe technologieën en shopping. Neem eens een kijkje bij onze artikelen om te kijken of er iets voor je tussenstaat.

Nieuwe apparaten die je kunt kopen

Keepers handschoenen maken de wedstrijd

Doelhandschoenhandschoenen koopgids

Het feit dat de doelmanhandschoenen een belangrijke rol spelen in de prestatie van een keeper, kan niet worden genegeerd. Behalve het bieden van bescherming aan de handen van de goalie, helpen ze ook om doelmatig te spelen in bepaalde speelomstandigheden. Bij het winkelen voor handschoenen, is het raadzaam om uw exacte specificaties zoals de grootte van uw handen en de speelomstandigheden te kennen.

De doelmanhandschoenen bestaan uit vier verschillende onderdelen en elk van hen heeft zijn functie.

• Backhand: Dit deel van de handschoen is speciaal gebouwd om de hand te beschermen bij het stoten van de bal. Kwaliteiten kunnen variëren en natuurlijk krijg je het beste voor een hogere prijs. De backhand van de minder dure handschoenen zijn gemaakt van een laag schuimvorming, terwijl degenen met een hogere kwaliteit met latex worden bedekt.

• Vingers: Dit is het deel dat de vingers ondersteunt en beschermt wanneer u de bal vasthoudt of vangt. Sommige handschoenen bevatten stekels op de vingers om ondersteuning aan de vingers toe te voegen. Bij het vangen van hardgekopelde ballen, verdringt de kracht het materiaal dat de breuk van cijfers en hyperextensie voorkomt. Sommige goalies hebben liever strakke handschoenen die in hun handen passen om de bal beter te beheersen, terwijl anderen er liever voor kiezen om het wat losser te laten om de vingers meer comfort te geven. Bij het winkelen voor handschoenen, kijk uit voor degenen met flexibele plastic ondersteuning om de kans op verwondingen te verminderen.

• Palm: De palm helpt bij het grijpen en vastzetten van de bal. De palmen kunnen ook worden gemaakt van gladde of verduisterde texturen. Als u op zoek bent naar handschoenen voor wedstrijdspelen, hebben palmen met gladde textuur het meest de voorkeur omdat ze een kleefmiddel hebben, waardoor het makkelijker wordt om de bal te grijpen. Palmen met verduisterde texturen zijn het beste geschikt voor de praktijk, omdat ze betere grip bieden. Zij zijn misschien niet zo sterk als de voormalige, maar ze hebben de neiging om langer vast te houden.

• Sluiting: Zoals de naam suggereert, is dit het onderdeel dat de handschoenen aan uw hand beveiligt. De sluiting kan zowel haak & lus, v-hak en bandage zijn. De haak- en lussluiting is gemaakt van elastiek en bevat een aanpasbare band die kan worden losgemaakt of vastgezet. De V-notch-sluiting werd genoemd door het feit dat het ventilatie heeft. Het goede ding is dat het de hand koel en droog houdt.

TYPES

Er zijn een aantal bekende keeper handschoenen:

• Wedstrijd: Dit type handschoenen zijn speciaal gemaakt voor competitieve of professionele voetballers die deelnemen aan allerlei competities. Ze zijn gebouwd met hoge grip technologie en latex om de vingers te beschermen. Hoewel de handschoenen voor de wedstrijd van hogere kwaliteit zijn, zijn zij niet zo duurzaam als de andere soorten handschoenen.

• Training: Deze handschoenen worden voornamelijk gebruikt voor praktijkdoeleinden door zowel professionele spelers als beginners. Ze bieden minder grip in vergelijking met handschoenen, maar ze zijn gemaakt om langer mee te gaan.

• Weer: Weerhandschoenen zijn bedoeld om doelbewakers te beschermen wanneer ze oefenen of onder extreme weersomstandigheden spelen en ze worden voor een tijdje gedragen. De palmen hebben latex die kleverig wordt wanneer het nat is, wat de nodige grip biedt wanneer u in de regen speelt.

CUTS / FITS

De manier waarop het materiaal van de palm wordt gemaakt is wat het snijden of fit vormt. Deze passen / snijdingen omvatten:

• Flat: Dit is een van de eerste snijpunten die zich voordoen in de doelmanhandschoenenindustrie en het is nog steeds populair. Het heeft een klassieke aanraking en het materiaal is een stuk platte schuim. Het heeft een losse pasvorm waardoor de hand comfortabel kan bewegen.

• Gewalst / Gunn: Deze snijpunten zijn waarschijnlijk een van de meest populaire in de doelmanhandschoenenmarkt vandaag. Het maakt geen gebruik van gussets en de backhand is verbonden met de palm dus de bijnaam "roll fingers". Het heeft een strakker fit door de manier waarop de palmen aan de vingers worden gestikt.

• Negatief: Negatieve snijpunten bieden waarschijnlijk de meest comfortabele pasvorm en zijn geschikt voor doelwagens met dunne handen.

• Hybride: Dit biedt een combinatie van verschillende snijdingen in een handschoen.

• Cresco Cut: Cresco snijdt een platte palm- en rollhybride die breder is dan de Gunn-handschoen. Zijn steekvingerige vingers gaan naar de palm. Het heeft vingerpunten ontvlammen waardoor het geschikt is om de bal goed in de gaten te houden.

Het vinden van de juiste maat

Net zoals schoenen, komen handschoenen in verschillende maten en u moet de maat vinden die bij uw handen past. Over het algemeen kunnen de maten variëren van nummer 4 tot 12. Een aantal bedrijven produceert halve maten, maar zijn in sommige markten niet beschikbaar. Waarschijnlijk de zekerste manier om de juiste maat voor u te vinden, is om ze te proberen tot u de gewenste maat vindt. U kunt ook een maatregel gebruiken om metingen van uw hand te maken en vind dan die welke overeenkomt met de metingen.